Възрастната жена е била бита, със синини по дланите, все

...
Възрастната жена е била бита, със синини по дланите, все
Коментари Харесай

Жестокост във варненски хоспис: Жена е в тежко състояние след побой

Възрастната жена е била бита, със синини по дланите, все едно е била с белезници завързана за леглото.

Възрастна жена, настанена във варненски приют, е в тежко положение. За това сигнализираха нейните близки в редакцията на Радио Варна. Жената сега е настанена в интензивно поделение на МБАЛ " Св. Марина " и съгласно думите на нейните близки е на косъм от гибелта. 

Според историята, която описа в ефира на Радио Варна Веселин Марков, брачен партньор на дъщерята на потърпевшата стара жена, отивайки да я вземат за няколко дни от приюта я откриват в полуживо положение, с две огромни синини на очите, извърнат нос и прехапан език, увита в чаршаф в изпражнения. 

Веселин Марков сподели още, че съгласно тях, старата жена е била бита, със синини по дланите, все едно е била с белезници завързана за леглото, а съгласно думите на работещите в приюта, които той цитира - дамата е паднала от леглото и по тази причина има голям брой синини по тялото. 

Близките на 76-годишната жена незабавно я прибират, по думите им, " като мъртвец завит в одеяло " на 18 януари и я откарват непосредствено в болница " Св. Марина ". Лекарите не им дават огромни очаквания и те чакат всеки миг неприятни вести. Подали са сигнал в полицията, задействали са и юристи, които да работят по случая. Близките на потърпевшата желаят да се даде публичност по случая и отговорните да си получат заслуженото. 

При позвъняване на кореспондент на Радио Варна на формалния и единствен номер на приюта, оповестен на уеб страницата и във фейсбук страницата, сигналът, който прозвучва е, че " клиент с подобен номер не съществува ".

Веселин Марков изясни, че шефът на приюта е извикан за показания, поради което е допустимо и да няма връзка с номера.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР