Възрастна шивачка остана с траен белег, след като две сестри

...
Възрастна шивачка остана с траен белег, след като две сестри
Коментари Харесай

Възрастна шивачка остана с белези за цял живот, след като сестри я нападнаха заради булчинска рокля

Възрастна шивачка остана с дълготраен белег, откакто две сестри нападнаха нея и брачна половинка й поради спор за булчинска рокля.

Джулия Шели и нейният по-малък брат и сестра Джесика нахлуха в дома на двойката в Мърсисайд, с цел да се изправят против 79-годишната Морийн Уеб по отношение на направата на булчинската й рокля. Пенсионерът е разказан като „ фамилен другар “.

Сара Грифин, прокурор, сподели, че двамата са се качили горе в шивалнята на госпожа Уеб, с цел да я разпитат за измененията, които са я помолили да направи. Но нещата излязоха отвън надзор, откакто 38-годишната Джулия сподели, че не е удовлетворена от поправките и се опита да открадне торба с материали.

Съдът на Ливърпул разбра по какъв начин е последвала " битка ", в която както годеницата, по този начин и шивачката сграбчи торба с материали. След това 33-годишната Джесика сграбчи и двете дами.

Междувременно господин Уеб, за който се споделяше, че е „ уязвим заради увреждане “, влезе, откакто чу „ вълнуването “ и стана очевидец по какъв начин сътрудникът му пада на пода....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР