Възрастна жена почина при пожар. Инцидентът е станал в 4:30

...
Възрастна жена почина при пожар. Инцидентът е станал в 4:30
Коментари Харесай

Два инцидента с жертви в Русе

Възрастна жена умря при пожар. Инцидентът е станал в 4:30 часа,в апартамент на 2 етаж в бл. " Родопи ", в квартал " Родина ". На местопроизшествието са изпратени 4 противопожарни автомобила, ориентирани са и екипи на полицията и незабавна помощ.

При идване на място е открито, чев жилището са живеели две сестри.Едната е съумяла да излезе отвън блока, а другата, на76 година е открита от пожарникарите на стълбите. Те са я извели и предали на екип наСпешна помощ, само че впоследствиеженатае умряла.Заради пожара в блока е имало задимяване и по другите етажи, което е наложило евакуация на живущите благодарение на автомеханичната стълба испециалните избавителни качулки към комплектацията на въздушните дихателни апарати на огнеборците.Причините за пораждане на пожара следва да бъдат изяснени.

Докато работели по пожара служителите на реда получили сигнал, че до близкия блок “Родина ” е открито тяло на жена. Най-вероятно тя е починала при рухване от блока. Самоличността й, и аргументите за гибелта се откриват.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР