Възрастна жена от Варна загуби пенсията си до пощенски клон

...
Възрастна жена от Варна загуби пенсията си до пощенски клон
Коментари Харесай

Жена загуби пенсията си, но после се случи чудо ВИДЕО

Възрастна жена от Варна загуби пенсията си до пощенски клон в града. Причината е плевел вятър, който повалил дамата на земята. След това тя споделила историята на нейна позната, а тя от своя страна пуснала пост в обществените мрежи с зов, в случай че някой откри парите - да ги върне.

Александър Иванов, Силвия Любенова и Деян Димитров виждат апела в обществената мрежа и след секунди към този момент имат проект – да съберат пари и да ги дарят безплатно.

„ Даренията са с помощта на извънредно доста хора, които реагираха по доста бърз метод и в полза на истината съм извънредно сюрпризиран. Бих желал да им благодаря извънредно доста за това, че отвориха сърцата си в този сложен миг и направиха деня на няколко хора извънредно добър”, споделя Деян.

„ Събрахме извънредно бързо сумата, дори и доста повече над нея”, споделя в NOVA Силвия.

Само часове по-късно младежите са пред дома на пенсионерката, с цел да й върнат това, което вятърът е отнесъл. Жестът на младежите развълнува старата жена.

„ Безкрайно им благодаря и съм доста трогната от жеста. Прекрасни младежи! Благодаря ви за благия, за хубавия жест!”, сподели дамата. Тя оказва помощ на трудноподвижната Димитричка Влайкова, която неотдавна е прекарала инсулт. Именно Димитричка алармира в обществените мрежи за случилото се. Част от пенсията била планувана за погасяване на заем.

Събрана сума в помощ на дамата надвишава нейната пенсия и по този начин с останалите пари младежите са решили да оказват помощ и на други нуждаещи се.

„ Каквото остане, ще го дарим за две други дела - за едно болно детенце и за една жена, която има двама сина и са в много тежко състояние”, обясниха младежите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР