Възрастна жена от Тулса, САЩ, останала сама за празниците, решила

...
Възрастна жена от Тулса, САЩ, останала сама за празниците, решила
Коментари Харесай

Самотна баба пусна обява, за да си намери семейство за Коледа, но стана по-лошо

Възрастна жена от Тулса, Съединени американски щати, останала сама за празниците, решила да си откри "приемно семейство ".

Тя не желала да чества сама Коледа, по тази причина и измислила собствен метод по какъв начин да откри хора, с които да бъде.

Историята на старата жена притегли наскоро потребителите в социабните мрежи.



Блогърът Карсон Карлок разгласява скрийншот с публикация на страницата си във Facebook, която намерил в Craigslist. В текста незнайна жена предложила услугите си на баба. Но в действителност всичко приличало повече на зов за помощ от самотност.





Обявата не оставила без реакцията множеството от потребителите и те почнали да споделят историята на дамата един през различен.

За бабата пишели в интернет издания, говорили за нея по малкия екран.

И от самото начало Карсон опитвал да се свърже със старицата.

Когато това най-сетне станало, баба Кери разказала на младия мъж, че била изплашена от множеството отговори на обявата й. Затова и отказала и на младежа да чества с него Коледа.

Така общуването сред двамата прекъснало.

Карсон се уплашил, че връзката му с баба Кери е изгубена вечно, само че след няколко дни тя сама му написала и обяснила за какво се принудила да напише обявата.

"Сега получих мейл от баба Кери. Тя желае да остане анонимна, тъй като се бои, че в никакъв случай повече няма да види внучката си ", споделя младежът на страницата си във Facebook.

Оказало се, че старата жена има щерка и даже внучка. Но поради неразбирателства прекъснала връзките си с тях.

В последна сметка историята има благополучен край. След серия от разменени мейли баба Кери се съгласила да се види с младежа и да прекара Коледа с него и околните му.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР