Възрастна жена от столичния ж.к. "Света Троица" е станала жертва

...
Възрастна жена от столичния ж.к. "Света Троица" е станала жертва
Коментари Харесай

Пиратки убиха възрастна жена в София

Възрастна жена от столичния ж.к. "Света Троица " е станала жертва на пожар от пиротехника, запалена в в съседство точно на Нова година. За кошмарния случай се схваща едвам през днешния ден, откакто той не попадна в бюлетина на Министерство на вътрешните работи нито на 1, нито на 2 януари.

За ужаса свидетелстват комшиите на баба Жечка от втория етаж на 127 блок в квартала.

Не е ясно дали пиратка е била хвърлена от горната страна, или става въпрос за дефектни фойерверки, само че е реалност, че малко след настъпването на 2022 година горяща примес пада на балкона на старата дама, а пожарът от там лумва за секунди. Около 1 часа през нощта група младежи вижда огъня и се втурва в жилището, като разрушава вратата и с кофи вода се пробва да угаси пламъците.

"Виждат, че на земята в хола лежи жена. Изнасят я на открито, тя е с доста обгаряния, само че към момента диша. Закарват я в Пирогов, само че на 2 януари организмът й не устоя на 50% обгаряния и тя почива. А ние към този момент си имаме комшия, купонджия, който на връх Нова Година се е трансформирал в палач ", пишат съседи на жертвата в обществените мрежи през днешния ден. Дамата е била на 76 години.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР