Възрастна жена от района на Тампа Бей каза, че е

...
Възрастна жена от района на Тампа Бей каза, че е
Коментари Харесай

Възрастна жена от Флорида твърди, че е загубила правата си върху семейно жилище, след като е подписала „празен лист хартия“

Възрастна жена от региона на Тампа Бей сподели, че е изгубила фамилната си благосъстоятелност, откакто комшия я убедил да подпише празен лист хартия, който в последна сметка му оказа помощ да получи надзор над земята.

В центъра на разногласието е дом, който се намира на повече от три акра земя в окръг Хилсбъро, който включва Тампа, и се прави оценка на стойност над $260 000, съгласно уебсайт за недвижими парцели Zillow. 80-годишната Сюзън Ийтман твърди в правосъдно дело през май, че Марк Оливър, комшия, който ръководи плантация до фамилния парцел, я е предиздвикал да подпише празен лист и този автограф се е оказал в акт за отвод от иск, даващ му благосъстоятелност върху земята.

Офисът на шерифа на окръг Хилсбъро в началото проверява въпроса, преди да трансферира случая на прокуратурата. (Фейсбук на офиса на шерифа на окръг Хилсбъро)

Преди Ийтман да напусне дома й за рожден ден на другар през април, Оливър се появи на вратата й, като я помоли да подпише „ елементарен лист хартия “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР