Възрастна жена, която се е специализирала в кражбите на дрехи

...
Възрастна жена, която се е специализирала в кражбите на дрехи
Коментари Харесай

Крадла – рецидивист изчезна, обявиха я за издирване

 Невероятна безочливост: Откраднаха кола за спешна помощ на Бърза помощ в Пловдив  Откраднаха звук храна и десетки птици от монтанска плантация
Възрастна жена, която се е специализирала в кражбите на облекла в няколко български града, избяга от правораздаването и през днешния ден не се яви в Окръжния съд в Бургас, където трябваше да се гледа мярката ѝ за неотклонение. Гюлсевен Шукри бе пусната под домакински арест преди този момент от Районния съд в морския град, откакто сълзите ѝ и нервният срив, в който изпадна, трогнаха магистратите. Тогава Гюлсевен се кълнеше, че не знае по какъв начин са попаднали в нея облеклата.

53 – годишната жена бе задържана след поредност от обири в Бургас. Тя работила в съучастничество с щерка си – Филиз. На 27 април, предходната година, откраднали дамско яке от магазин в морския град. През април, тази година, блъснали различен магазин, от който прибрали две рокли. В хода на следствието се оказало, че Гюлсевен има забележителен стаж в тази област и е работила с обсег – във Варна, Малко Търново, Бургас и родния ѝ град – Исперих. Във Варна също се водело дело против нея. Схемата била изпитана – дъщерята отвлича вниманието на продавача в магазина, до момента в който през това време майката краде.

Днес Гюлсевен не се яви пред Окръжния съд, откакто прокуратурата стачкува домашния арест, избран от районната инстанция. Обвиняемата не е открита на домашния си адрес в с. Свещари, общ. Исперих, юристът ѝ също не знаел къде е. Това е вторият ѝ опит да изчезне. При налагането на мярката, тя е хваната на Дунав мост, дружно с щерка си, пробвайки се да избягат в Румъния.

Гюлсевен Шукри е оповестена за общодържавно търсене.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР