Възрастна жена хвърли монети в двигателя на самолет на китайска

...
Възрастна жена хвърли монети в двигателя на самолет на китайска
Коментари Харесай

Възрастна жена хвърли монети в двигателя на самолет преди полет за късмет

Възрастна жена хвърли монети в мотора на аероплан на китайска самолетна компания за шанс преди полета, оповестиха международните организации. Вътрешният полет сред градовете Хохот и Чифен е бил занимателен с два часа поради случая.

Машината е трябвало да излети в 8 часа сутринта, само че това не се е случило, защото техници е трябвало да прегледат деликатно мотора и да извадят монетите. Останалите пасажери са свалени и преместени на различен аероплан. Жената е била ескортирана от полиция дружно с приятелката ѝ и отведена за разпит.

Хвърлянето на монети е обвързвано с приканване на шанс в китайската просвета и доста хора даже окачат монети в домовете си, тъй като ги свързват с разцвет.

Въпреки че дребни обекти като монетите може да наподобяват незначителни спрямо размера на самолетния мотор, те могат да провокират съществени вреди на основните му движещи се елементи.

Това не е първият път, в който пасажер хвърля монети в мотора на аероплан. В началото на годината друга китайска самолетна компания заведе иск против пасажер, направил същото действие за шанс, което е коствало на авиопревозвача 20 000 $.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР