Възрастна жена е пострадала днес при взрив в апартамент в

...
Възрастна жена е пострадала днес при взрив в апартамент в
Коментари Харесай

Жена пострада при взрив от теч на газова бутилка

Възрастна жена е потърпевша през днешния ден при гърмеж в апартамент в квартал “Левски ” във Варна. Сигналът за случая е подаден малко след 13 часа, оповестява Българска национална телевизия.

На място са се отзовали два автомобила на Пожарна сигурност и отбрана на популацията. Районът и сега е отцепен.

По предварителна информация дамата се е пробвала да пусне готварската си печка, само че е имало приключване на газ, който се е възпламенил.

Жената е изведена от жилището обгазена и с прорезни рани. Настанена е във Военноморската болница във Варна без заплаха за живота.

По данни на полицията към момента не е доказана нейната идентичност. Тя е на забележима възраст към 70 години. Нейни съседи потвърдиха, че е живеела сама и е наемател на жилището на улица " Мадара " 26, блок 8.

При гърмежа е потърпевш само апартаментът, който е обитавала. Избита е част от терасата и прозорците, а дограмата е паднала в близката градинка на метри от блока.

Газовата бутилка не се е взривила и това е повода да няма забележими вреди на прилежащите жилища. Предстои назначението на спомагателни механически експертизи и оглед на място от експерти.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР