Възрастна жена е първият смъртен случай в Босна в резултат

...
Възрастна жена е първият смъртен случай в Босна в резултат
Коментари Харесай

Жена е първата жертва на заразата в Босна и Херцеговина

Възрастна жена е първият смъртен случай в Босна вследствие на ковид, заяви през днешния ден шефът на болница в северозападния град Бихач, представен от Ройтерс.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1820
"Първата жертва е стара жена, която умря в болничното заведение още преди пробата й за ковид да покаже позитивен резултат ", съобщи Хайрудин Хавич.

Босна разгласи изключително състояние на територията на цялата страна поради епидемията. Досега страната е съобщила за 90 регистрирани случаи на инфектирани.

Вирусът в Италия и Испания: Близо 1000 умряли за 24 часа

Република Сръбска, една от двете съставни елементи на Босна и Херцеговина, наложи полицейски час през нощта, считано от неделя, и забрани на хората над 65 години да напущат домовете си.

Другата самостоятелна част на Босна - Мюсюлманско-хърватската федерация, се чака да наложи същата мярка. В петък службата за гражданска отбрана на федерацията забрани на хората на възраст над 65 години и под 18 години да напущат домовете си до 31 март, с цел да се ограничи разпространяването на вируса.

И двете съставни елементи на Босна затвориха учебни заведения и университети, стопираха публичния превоз и оставиха да работят само магазини и аптеки.

NOVINI.BG ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1820  Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние  Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък  Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР