Възрастна двойка беше похвалена, че отмъсти на заслужен съсед, който

...
Възрастна двойка беше похвалена, че отмъсти на заслужен съсед, който
Коментари Харесай

„Заслуженият съсед построи алея през градината ми – така че си отмъстих“

Възрастна двойка беше похвалена, че отмъсти на подобаващ комшия, който построи алеята си през градината им. Двойката живееше в съседство с празен имот земя в продължение на доста години, само че един ден се върна вкъщи и видя, че най-сетне е продаден.

Но вълнението им да се срещнат с новия си комшия понижа, когато откриха, че той е построил необятна алея към парцела си тъкмо през предната им градина. Споделяйки историята от тяхно име, мъж сподели в Reddit: „ Посетих моя другар в къщата на татко му в регион, където земята е толкоз стръмна, че всички алеи би трябвало да се превключват назад от основния път към къщите – права алея не е алтернатива, тъй като би било по-стръмно, в сравнение с разрешава строителният кодекс.

„ Няколко порти надолу по пътя живееше хубава остаряла двойка, която до неотдавна имаше празен имот до тях, само че Парцелът беше продаден и новият притежател беше почнал градеж на нова къща. За страдание парцелът беше толкоз стръмен, че новият притежател построи алеята си отчасти върху...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР