Възрастен мъж загуби живота си след новогодишна гонка в Стара

...
Възрастен мъж загуби живота си след новогодишна гонка в Стара
Коментари Харесай

Мъж, заплашвал деца с нож, почина след гонка с полицията

Възрастен мъж загуби живота си след новогодишна гонка в Стара Загора сред лек автомобил и полицейски коли. Тя е траяла няколко минути и е стигнала до основен бул. в града, оповестява бТВ.

По непотвърдена информация мъжът е заплашвал деца с нож нощес. След като е подаден сигнал на телефон 112, органите на реда го разкрили на бензиностанция.

При опит на служителите на реда да осъществят контакт с него, мъжът е избягал с автомобила си. Тогава е почнала и гонката, която е траяла с километри през разнообразни квартали на Стара Загора.

В преследването са се присъединили десетина полицейски патрули. Някои от тях са стопират водача, други – са го заграждали от разнообразни страни.

В момента, в който мъжът е изваден от колата, се е стигнало до съдбовния му край. Какво обаче тъкмо се е случило, към момента не е ясно.

Назначена е тройна съдебномедицинска експертиза, която да откри какво е станало - допустимо е индивидът да е получил удар, само че съгласно околните му той може да е умрял и след полицейски произвол.

Кварталът, в който се е случил съдбовният случай, е бил разбуден от преследването, разумно са последвали и бурни реакции в обществените мрежи. Публикувани са стотици видеа. Има мнения, че евентуално служителите на реда са надвишили своите пълномощия.

Дали това е по този начин, се чака да стане ясно от мнения на полицията и прокуратурата.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР