Възрастен мъж удари с колата си Форд Фиеста майка и

...
Възрастен мъж удари с колата си Форд Фиеста майка и
Коментари Харесай

Кола удари прокурорка и сина ѝ на пешеходна пътека в Смолян

Възрастен мъж удари с колата си " Форд Фиеста " майка и дете на пешеходна пътека в Смолян. Оказа се, че това са прокурор Таня Димитрова пресичали по пътеката бул. " България " сред Младежкия дом и пощата, когато върху тях връхлетяла колата.
В дясната лента пред пешеходната пътека били спрели коли в колона, с цел да изчакат прекосяването им. Прокурорката водела сина си за ръка до момента в който пресичали. В лявата лента обаче, изпреварвайки колоната, ги удря кола, ръководена от 80-годишен водач.
Свидетели описват за възрастния водач, че от дълго време е трябвало да му вземат книжката, тъй като е болен и не може да кара. Наскоро с него имало огромен скандал поради различен пътен случай.
" Майката и детето са откарани в болничното заведение. Първоначалните прегледи сочат не доста съществени пострадвания, само че им се вършат цялостни проучвания, с цел да се ревизира за вътрешни провали ", сподели окръжният прокурор на Смолян Тодор Деянов, който отишъл персонално в болничното заведение, с цел да се запознае със положението на потърпевшите.

Той счита, че мястото следва да да бъде обезопасено.
" Водих диалог с шефа на полицията в тази връзка да се подхващат следващи ограничения, защото не е първи случай там и това място крие опасности и рискове за здравето на хората ", съобщи Деянов.
От правосъдната палата припомниха, че това не е първи случай на блъснат техен сътрудник на същата пешеходна пътека. Преди две години там пострада съдията от Окръжен съд Дафинка Чакърова.
" Там е рисково, тъй като карат в двете ленти, в дясната спрат, обаче в лявата не престават и блъскат пешеходците, защото не ги виждат от колите ", споделят очевидци, които видели възрастния мъж мощно да трепери. Според тях фордът е имал доста дълъг спирачен път, което демонстрира, че е карал с над 40 км в час.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР