Възрастен мъж смята, че притежава улица в Кършияка, забранява на

...
Възрастен мъж смята, че притежава улица в Кършияка, забранява на
Коментари Харесай

Пенсионер смята, че притежава улица в Кършияка! Заплашва и вдига чистачки с прът

Възрастен мъж счита, че има улица в Кършияка, не разрешава на колите да паркират пред магазина му. За това алармира четец на TrafficNews , който е пострадал от държанието на мъжа.

Той е притежател на хранителен магазин, намиращ се на ул. „ Иван Рилски” 12 и съгласно думите на читателя ни, счита, че улицата, на която се намира магазина е „ негова”.

„ Държи се безочливо, подвига чистачки, оставя бележки по колите и си разрешава да заплашва водачите. Собственикът си е направил даже извит кол, с който по-лесно да подвига чистачките, без да се напряга да се навежда и протяга”, описа той.

Мъжът употребява каси за бира и други принадлежности, които да попречат на някой да паркира пред магазина му. Читателят ни добави, че брачната половинка му също насочва закани към паркиращите от сорта на: " Внимавай какво ще ти се случи на колата! ".

„ Призовавам жителите, сами да си подвигат чистачките, като спрат пред магазина, че най-малко да не им надира стъклата с ръждивия кол”, майтапи се нашият четец.

За да употребява паркомясто, мъжът е задължен да заплаща месечен абонамент на Община Пловдив, само че подобен в тази ситуация липсва.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР