Възрастен мъж продава подправки под дъжда, за да изкара за

...
Възрастен мъж продава подправки под дъжда, за да изкара за
Коментари Харесай

Трогна хиляди в мрежата: Дядо се чуди как да изкара пари за прехрана

Възрастен мъж продава подправки под дъжда, с цел да изкара за издръжка - снимано видео от обстановката, което бе оповестено във Facebook, трогна хиляди.

Трогнаха ли се обаче държавниците? Дали изобщо това видео е попаднало в тяхното полезрение... и в случай че е - ще оказват помощ ли на този дядо, който се чуди по какъв начин да изкара пари за издръжка. А и дано не забравяме, че в такава обстановка не е единствено той. Ставали сме очевидци и на други сходни случаи, при които по сходен метод възсрастни хора се пробват с почтен труд да си оказват помощ, просто тъй като страната и ръководещите се интересуват от други по-горещи тематики в страна и отвън нея - какъв брой тъпо и тъжно.

От споделеното видео се вижда, че дядото не проси, а продава - не излиза наяве какво тъкмо, само че се вижда още, че той грижливо е наредил стоката си, стои добродушно и чака клиенти... под дъжда с чадър в ръката.

" Докато всякакви Кирчовци, Борисовци и всевъзможни други предишни “пълководци” се интересуват повече за Украйна, Русия, Америка, Македония и така нататък, в България обстановката е такава. ", написа Станислав Стоянов към трогателното видео, което към този миг е записало над 6 хиляди преглеждания във Facebook.

" Toва е нашата блага татковина или бих споделил нашите управници, който унижават народа от младо до остаряло потомство. Да не приказваме за старите хора, пенсиите и теготата в която са ги изоставили, било техни синове или дъщери, внуци или пра внуци плюс, несъмнено държавното управление, което е едно лакомо страшилище, което благосклонност и съвест не познават.... плачевно. ", разяснява обявата Божидар Чинчиров.

GlasNews.bg насочва апел - дано купуваме артикули от възрастните хора, които продават на открито. Няма да обеднеем, в случай че закупим подправки, цветя, плодове или зеленчуци.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР