Възрастен мъж от Ахтопол беше открит мъртъв в дома си.

...
Възрастен мъж от Ахтопол беше открит мъртъв в дома си.
Коментари Харесай

Мъж уби баща си в Ахтопол

Възрастен мъж от Ахтопол беше открит мъртъв в дома си. Установено е, че по тялото му има няколко прободни рани. Съобщението е получено в Районно ръководство Царево тази заран. По данни на полицията убитият е на 83 години. Той е живял в къщата дружно с 55 годишния си наследник, който е психологично болен.
Полицейските чиновници, които отделили региона на местопроизшествието са работили дружно със чиновници от отдел „ Криминална полиция ” при ОДМВР Бургас. Те са направили оглед на мястото на престъплението. Констатрали са, че възрастният мъж, който е бил с тежка степен на неработоспособност,
има две прободни рани. Те са в региона на гърдите и най-вероятно са нанесени с кухненски нож. За определяне съпричастността към действието е арестуван 55 годишния наследник на убития мъж. Установено е, че той неведнъж е лекуван в Центъра за психологично здраве в Бургас, с диагноза „ шизофрения ”.
Провеждат се разнообразни процесуално-следствени дейности за цялостното изясняване на случая. Назначени са и голям брой експертизи. Образуваното досъдебно произвеждане се следи от Окръжна прокуратура Бургас.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР