Възрастен мъж изчезна от ДКЦ 1 в Дупница, докато съпругата

...
Възрастен мъж изчезна от ДКЦ 1 в Дупница, докато съпругата
Коментари Харесай

Мистерия в Дупница: Мъж изчезна, докато жена му е на лекар! Близки викат врачки на помощ

Възрастен мъж изчезна от ДКЦ 1 в Дупница, до момента в който брачната половинка му била в лекарския кабинет. Близките му търсят врачки да им каже къде е, съобщи struma.bg.

70-г. Малин Стоянов от село Баланово страда от деменция. Завчера брачната половинка му Стамболка го завела на доктор в ДКЦ 1 в Дупница, който се намира директно до постройката на общината. Оставила го за минути пред кабинета, до момента в който тя разговаряла с доктора, през това време Малин липсващ.

Втори ден полицията в Дупница е вдигната на крайник да търси възрастния мъж, който бил облечен с черни облекла, висок е и е с бяла коса. Синът, дъщерята и роднините го търсят безрезултатно към този момент в целия град. Звънили са и на таксиметровите компании, в случай че водачите го виждат, да позвънят на тел. 112 или в РУП.

След несполучливото търсене околните са се обърнали към локална гадателка от Дупница, която да им каже дали е жив и къде да го намерят.

Преди да се пенсионира, Малин е работил в централна ремонтна база към „ Мини Бобов дол”. Доскоро здравословно бил добре, само че от няколко месеца почнал да губи на моменти паметта си. Възрастният мъж преди един месец още веднъж липсващ от вкъщи си в с. Баланово и бил открит в кв. „ Ценеви “ в Дупница.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР