Възрастен мъж е в болница след пътно произшествие на бул.

...
Възрастен мъж е в болница след пътно произшествие на бул.
Коментари Харесай

Блъснаха 74-годишен мъж на оживен булевард в Пловдив

Възрастен мъж е в болница след пътно произшествие на бул. „ Шести септември “ в Пловдив. Около 8.15 ч. в четвъртък пътни служители на реда се отзовали на сигнала за блъснат 74-годишен пешеходец от движещ се на заден ход лек автомобил „ Опел “. Пострадалият е оставен под лекарско наблюдаване без заплаха за живота. Алкохолната проба на 67-годишния водач е негативна.

След бърза реакция на навреме подаден сигнал на тел. 112, чиновниците на реда в Пловдив задържаха солидно почерпен водач. Около 20 ч. нощес жител забелязал на ул. „ Димитър Талев “ мъж във очевидно несъответстващо положение да се качва зад кормилото на лек автомобил „ Ауди “ и незабавно позвънил на незабавния телефон. Пристигналият на място автопатрул спрял преди малко потеглилата кола, а инспекцията открила, че лидерът е 32-годишен гражданин на пазарджишко село. Последвал тест с дрегер, който отчел съществуване на към 2,5 промила алкохол в кръвта му. Мъжът дал кръвна проба за химически разбор. С полицейска заповед той е отведен за едно денонощие в районното ръководство.

Голямо количество незаконен алкохол е конфискувано от частен адрес в град Съединение. При инспекция в дома на локален гражданин служители на реда открили към 630 литра високоградусова течност, без заплатен данък. Допълнително са открити и голям брой пиротехнически произведения, съхранявани без нужните разрешителни документи. Срещу мъжа е стартирано досъдебно произвеждане, арестуван е за 24 часа.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР