Възрастен мъж е убил родния си баща след пиянски скандал,

...
Възрастен мъж е убил родния си баща след пиянски скандал,
Коментари Харесай

Зверство! Син уби баща си с дървен прът

Възрастен мъж е умъртвил родния си татко след разгулен скандал, оповестиха от Областната дирекция на полицията в Пазарджик. Трагедията се разиграла в Септември през вчерашния ден сутринта. Тя била кулминационната точка на остаряла поредност разправии в фамилията, подбудени най-много от казуса с алкохола на сина, претрепал неуместно родителя си.

52-годишният И.И. редовно прекалявал с чашката и се държал нападателно към родителите си. Във съдбовния ден се разразил следващият скандал. Мъжът - още веднъж солидно почерпен - първо налетял на майка си, а след спречкването нападнал и татко си. В разгара на кавгата вдигнал дървен кол и ударил по главата 77-годишния си родител С.Д., който паднал мъртъв. Как тъкмо са се стекли нещата, с цел да стигнат до лишаване на живот, занапред ще се обяснява. 

След случая на място са изпратени патрули на Районното ръководство на полицията в градчето и екип на Спешна помощ. Те обаче заварили възрастния човек към този момент умрял и нямало с какво да му се помогне.

Отцеубиецът е задържан, в началото за 24 часа.

На местопроизшествието е осъществен оглед от дежурна група към Районното ръководство на Министерство на вътрешните работи в Септември. Иззети са материални доказателства, имащи отношение към осъщественото тежко закононарушение. 

За случая неотложно е известена Окръжната прокуратура в Пазарджик, формирано е разследване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР