Възрастен мъж е с опасност за живота, след като беше

...
Възрастен мъж е с опасност за живота, след като беше
Коментари Харесай

Шофьорът на джипа, блъснал мъж пред столична болница: Нямах спирачки

Възрастен мъж е с заплаха за живота, откакто беше блъснат на околовръстното шосе в София. Пострадалият е пазач на болница " Сити клиник ". Приет е в противошокова зала на ВМА с голям брой контузии.

65-годишният пазач на частната болница е с заплаха за живота. Има два счупени крайници и контузия на главата. На мястото постоянно паркират тежкотоварни коли, тъй като малко по-надолу има спедиторска компания, непрекъснато се прави разтоварване и натоварване на каменен материал.

От болничното заведение неведнъж през последните 5 години са изпращали сигнали до Столичната община, Пътната полиция и кмета на региона, само че ограничения не са взети, не се съблюдава и ограничаването в локалното платно от 60 километра в час.

" Нямах спирачки, паднаха. Преди мен бяха два камиона, аз дадох сигнал ", съобщи пред Василий.

" Ежедневно се основава риск за жителите, които минават по този тротоар и които се пробват да преминат това кръстовище, тук на кръговото има няколко катастрофи, тежки произшествия, против нас има и жертви различен път, които са се случвали. Очакваме като пасивни наблюдаващи и се опитвахме да оказваме помощ на придвижването да не се случва това, което стана, само че в опита да оказваме помощ пострада нашия чиновник ", добави Андрей Марков, шеф на болничното заведение.

" Има наш полицейски патрул и ги глобяваме да не стопират. Те не слушат и не престават. Имало е предложение в Общинския съвет на София, обещано е предлагането, само че не са я затворили. Какво можем да създадем ние от полицията ми кажете. Нашата работа е като ни се обадят по сигнал да отидем да вземем отношение. И както виждате вземаме отношение. И ще ви покажа какъв брой сме глобили от тези тирове ", сподели още Тенчо Тенев, шеф на " Пътна полиция-София ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР