Възрастен мъж е прекарал денонощие на открито в Пловдив. Той

...
Възрастен мъж е прекарал денонощие на открито в Пловдив. Той
Коментари Харесай

Мъж в инвалидна количка прекара нощта под спирка в Пловдив СНИМКА

Възрастен мъж е прекарал денонощие навън в Пловдив. Той се придвижва с инвалидна количка. Забелязан е от поданици на града под спирка на „ Коматевско шосе “.

„ Този човек е от нощес тука на „ Коматевско шосе “ 172, звьнях кьде ли не никой не идва, пристигна една линеика и си трьгна. Как може такьва безнаказаност, не ги ли е позор неработоспособен, човек без крайници, “ написа: Ivan Korshymov. 

Мъжът добавя, че е дал на изстрадали човек вода и храна. Жена пък му е донесла покривка.

Според коментиращи обявата мъжът в инвалидната количка злоупотребява с алкохола.

„ Свържете с някой спешен център. Със сигурност в Пловдив има! Държавните институции не работят през уикенда, само че може да бъде настанен в някое болнично поделение, по обществени индикатори! Повикайте полиция, не кола за спешна помощ!, “ написа жена.

„ За страдание няма власт, която да го прибере, в случай че той отхвърля. А той постоянно отхвърля. Постоянно е по улиците на квартала и не е красива панорама. Постоянно е по групите. Пие доста, пада и постоянно е с разцепени лицеви елементи. Покъртително... Редовно хора пропадат в пропастта на алкохола и в България няма закон, съгласно който да ги принудят да се лекуват. Така и близки и далечни са очевидци на дълго и трудно самоубийство. Няма страна, “ разяснява друга.

„ Това е несъответстващо. Веднага ще помоля другар от Пловдив да иде. Там ли е още индивида, “ пишат още.

От виновните по обществените действия в града също разясниха обявата, споделена в обществените мрежи:

„ Колежката е на място. Извикала е Бърза помощ. Видимо е пийнал. Човекът живее при родителите си на ул. „ Даме Груев “. Свързала се е с татко му и чака патрул на Първо РПУ да го закарат до тях. Предложила е на татко му кред като индивидът изтрезннее да и се обадят и да им изясни опциите за настаняване в подобаваща за неговото положение обществена услуга. “

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР