Възрастен мъж е бил убит при руски обстрел на украинската

...
Възрастен мъж е бил убит при руски обстрел на украинската
Коментари Харесай

Нова руска атака по Херсон , има жертви

Възрастен мъж е бил погубен при съветски обстрел на украинската Херсонска област, оповестиха районните управляващи, представени от Ройтерс.

" Окупаторите нападнаха село (Садово). Едно от попаденията беше в частен гараж, където по това време се намирал 78-годишен мъж. Той е умрял на място от породените от детонацията пострадвания ", сподели военната администрация на Херсонска област в свое известие в " Телеграм ".

Руските войски изоставиха Херсон и западния бряг на река Днепър в края на предходната година, само че в този момент постоянно обстрелват тези региони от позиции на източния бряг, отбелязва Ройтерс.

Междувременно съветското министерство на защитата съобщи, че негови сили са поразили укрепен команден пункт на украинския център за противовъздушна защита и оповестяване на паники " Изток " в град Днепър.

Ведомството сподели, че е нанесло комбинирани удари с оперативно-тактическа и армейска авиация, безпилотни летателни апарати, ракетни войски и артилерия.

По-рано през днешния ден украинските военновъздушни сили обявиха, че Русия е изстреляла 12 безпилотни летателни апарата и крилата ракета против Украйна през нощта, като системите за противовъздушна защита са унищожили 10 дрона, преди да доближат задачите си.

Руското министерство на защитата също по този начин съобщи в ежедневната си сводка че е поразило хранилища за гориво в региона на град Миргород в Полтавска област и на град Хмелницки, както и склад с муниции в Николаевска област.

Агенция Ройтерс показва, че за момента не е съумяла да удостовери от самостоятелни източници достоверността на тази информация.
ТЕМА преди 47 минути 495 преди 21 часа 8832 преди 2 дни 1917
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР