Възрастен мъж беше измамен с £22 000, след като жесток

...
Възрастен мъж беше измамен с £22 000, след като жесток
Коментари Харесай

Ченгетата спешно издирват „мъж с дълга черна перука“, след като пенсионер измамиха £22 000

Възрастен мъж беше излъган с £22 000, откакто нечовечен лъжец, който се преструваше, че е от неговата банка, го подмами да съобщи картата си, предизвести полицията.

Съобщава се, че жертвата е получила телефонно позвъняване на 16 ноември 2023 година, което го осведоми погрешно, че банковата му сметка е била употребена с машинация. Обаждащият се го осведоми, че човек от „ полицията “ ще пристигна и ще вземе банковата му карта за „ следствието “. След това се оповестява, че мъж е взел банковата карта от парцела на жертвата в Ротърхам, Южен Йоркшир.

След това се счита, че картата е била употребена от същия човек, само че носещ дълга черна перука и носещ отличителна зелена чанта, за покупки в Лийдс и Медоухол, картата е употребена и за осъществяване на онлайн банкови преводи. Неназованата жертва е изгубила общо £22 000.

Полицията на Южен Йоркшир разгласява изображение от камера за видеонаблюдение на човек, с който желае да беседва по отношение на следствието на машинация в Ротърхам. Смята се,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР