Възраждат волейболните традиции на Радомир, след като правителството отпусна 1,5

...
Възраждат волейболните традиции на Радомир, след като правителството отпусна 1,5
Коментари Харесай

Рамомир се завръща на волейболната карта с модерна спортна зала

Възраждат волейболните обичаи на Радомир, откакто държавното управление отпусна 1,5 млн.лв. за реорганизация, съоръжение и обзавеждане на многофункционална спортна зала в града, заяви общинският пресцентър. Залата ще е с потенциал от 300 седящи места, ще има съблекални, фитнес център, офис пространство и кафе-бар.
 Снимка 518381
Кметът на Община Радомир Пламен Алексиев благодари на държавното управление за отпуснатите средства и съобщи, че тимът ще се върне на националната волейболна карта.
 Държавата ще построи физкултурни салони в Сливен и спортна зала в Радомир
Държавата ще построи физкултурни салони в Сливен и спортна зала в Радомир

Това разкри Красен Кралев

Той добави, че по този метод младите спортисти от общината ще могат да търсят реализация на локално равнище, вместо да пътуват за тренировки до София и Перник. От Радомир са излезли мощни волейболисти като Сашо и Емил Треневи, Емил Спасов - Гацо, Вальо Миланов - Безин, Eлка Казановска, Мая Кирилова, Виолета Димитрова, Кристина Йорданска, Иван Зарев. Местната власт се надява занапред да се приказва за нови именити и мощни волейболисти от Радомир.

Кметът Пламен Алексиев увери, че общината ще продължи да влага средства в материалната база и да основава всички нужни условия в Радомир да се развиват мощни спортисти.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР