Възраждане внесе и в това Народно събрание предложението си за

...
Възраждане внесе и в това Народно събрание предложението си за
Коментари Харесай

Възраждане се зае пак с чуждестранните агенти

" Възраждане " внесе и в това Народно заседание предлагането си за Закон за задграничните сътрудници. Това разгласи на брифинг в Народно събрание Костадин Костадинов. Кои са тези, копейките ли, провикна се Явор Божанков от Политическа партия.

Въпреки че от " Възраждане " се притесняват, че законът им няма да се гледа в комисии, Костадинов съобщи, че към този момент има европейска процедура в сферата, по тази причина и чака поддръжка в законодателния орган. Имаме потребност от изясненост по този въпрос, а Костадинов е уверен, че ще съумеят да наложат подобен законов ред.

Костадинов съобщи и че е обезпокоен, че Народното събрание тотално се делегитимира.

Лидерът на " Възраждане " отхвърля да разяснява Костадинов упрекна Промяната, че са вкарали страната във финансова рецесия и няма да поддържат подобен кабинет. Препоръката му е тези хора да се държат на санитарна отдалеченост от властта. Той е обезпокоен отСумата е голяма, посочи Костадин Костадинов. Той се притеснява и от понижаване на кредитния рейтинг на България. Затова било значимо " да се оправим с тази бомба, която цъка под краката ни ".
 Служебният кабинет поддържа недостиг от 3%, само че няма да внесе в Народно събрание подобен
Служебният кабинет поддържа недостиг от 3%, само че няма да внесе в Народно събрание подобен

Партиите да не трансформират бюджета в хватка за припечелване на време, изиска Гълъб Донев
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР