Възраждане тръгва за победа на парламентарните избори, в случая и

...
Възраждане тръгва за победа на парламентарните избори, в случая и
Коментари Харесай

Възраждане се регистрира за участие в изборите 2 в 1

" Възраждане " потегля за победа на парламентарните избори, в тази ситуация и за победа на изборите за Екологичен потенциал, сподели Петър Петров от " Възраждане ", представен от Българска телеграфна агенция. Според него поддръжката за партията пораства.

" Следваме нашите хрумвания, тъй че разчитаме най-сетне българският гласоподавател да ни даде своето доверие и да сме първа политическа мощ в България. Доказали сме, че с народните представители, излъчени от " Възраждане ", изпълняваме декларираните в предизборните акции цели ", добави още той. По думите на Петров задачите, които ще бъдат декларирани и в двете паралелни предизборни акции, също ще бъдат изпълнени.

На въпрос за отхвърли на зам.-председателя на ГЕРБ да бъде длъжностен министър на външните работи, Петров разяснява: " Въпросът би трябвало да бъде по какъв начин виждаме този проблем в държавното управление на ГЕРБ със идващия претендент на ГЕРБ ". 

" Просто чакаме кой ще е идващият претендент на ГЕРБ, който да заеме поста външен министър, тъй като даже на дребните деца стана ясно, че това държавно управление не е служебно, а партиен кабинет и точно поради това сме внесли избор на съмнение към него ", съобщи още той. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР