Възраждане ще внесат сигнал срещу Кирил Петков и Асен Василев

...
Възраждане ще внесат сигнал срещу Кирил Петков и Асен Василев
Коментари Харесай

“Възраждане“ подават сигнал срещу Петков и Василев за държавна измяна

" Възраждане " ще внесат сигнал против Кирил Петков и Асен Василев за държавна измяна. Причината е хипотетичното синхронизиране на назначенията на шефове на служби с посолство, което Костадин Костадинов показва като американското.

" От „ Възраждане “ подготвихме сигнал, подписан от цялата ни парламентарна група, който ще бъде пуснат до основния прокурор. В сигнала желаеме да бъдат разследвани лицата,споменати в конференцията на Радостин Василев, да се откри достоверността на записа и тези лица да бъдат с повдигнати обвинявания ", съобщи Костадинов.

“Всичко това демонстрира, че България е превзета страна. Най-неприятното в цялата история е, че тези непознати сътрудници упрекват нас от " Възраждане ". Крадецът споделя дръжте крадеца. Тъй като сега имаме на процедура привършване на последния настоящ американски план, ПП-ДБ, може би следим основаването на различен американски план ”, сподели още Костадинов.

„ Трябва да се задействат институциите на правосъдната власт, с цел да може незабавно да се направи нужда, с цел да може това продължавано закононарушение – има подобен термин в правото – най-сетне да спре “, уточни Костадинов.

Според водача на " Възраждане " в пуснатия от Василев запис има данни за осъществено закононарушение против републиката по глава Първа от Наказателния кодекс.

От " Възраждане " желаят чуване на шефовете на службите, считат, че тече държавен прелом.

По-рано през днешния ден Радостин Василев показа пред медиите онлайн запис на Националния съвет на " Продължаваме промяната ". На записа Кирил Петков изяснява, че ще " изперат " Бойко Борисов и това е част от сделката. Че държавното управление се синхронизира с посолствата, че ръководителят на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен е споделила, че заобиколи разпоредбите за еврозоната. Също по този начин, че до момента в който Бойко се опасява от Гешев, ще има държавно управление.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР