Възраждане ще се срещне с ГЕРБ-СДС, ако получат покана за

...
Възраждане ще се срещне с ГЕРБ-СДС, ако получат покана за
Коментари Харесай

Костадинов: Ще се срещнем с ГЕРБ, ако получим покана

" Възраждане " ще се срещне с ГЕРБ-СДС, в случай че получат покана за среща. Все още обаче покана няма. Това стана ясно от думите на водача на партията Костадин Костадинов в коридорите на Народното събрание.
Прочетете още
" Ние ще приказваме с всеки, който ни предложения, тъй като в последна сметка нашите гласоподаватели за това са ни пратили тук. ние не сме самодоволни и самодостатъчни. Разговаряме с всички, даже и да не почитаме избраниците сме длъжни да почитаме техните гласоподаватели. И тъкмо заради тази причина получим ли покана, ще беседваме ", сподели Костадинов.

Според него Корнелия Нинова не е била права, че договарянията сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС е било спектакъл, а " удушаване на политическата групировка към " Продължаваме промяната " и " Доносническа България ". Той предвижда, че въпреки и сега да са втори, скоро ще бъдат четвърта или пета политическа мощ, и се почуди не са ли били наясно, че договарянията с ГЕРБ ще доведат до отлив на гласоподаватели.

" Нима те не са наясно, че техните гласоподаватели са интелигентни, честни и почтени хора, които в последна сметка поддържаха една групировка, която поддържа една групировка, която влезе в политическия живот на страната с упоритостта да изчегърта ГЕРБ, да арестува Бойко Борисов и да унищожи корупцията ", разяснява водачът на " Възраждане " и изясни, че той като жител е отвратен.

Той препотвърди готовността на " Възраждане " да вземат третия мандат и да предложат състав на кабинет, както и че биха подкрепили само собствен мандат. Бил обаче сигурен, че няма да вземе мандата, защото американското посолство реди кабинетите у нас.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР