Възраждане ще отиде директно на балотаж на местните избори в

...
Възраждане ще отиде директно на балотаж на местните избори в
Коментари Харесай

Костадинов: „Възраждане“ ще отиде директно на балотаж на местните избори в София

" Възраждане " ще отиде непосредствено на балотаж на локалните избори в София, съгласно водача на партията  Костадин Костадинов, който разяснява тематиката пред медиите в коридорите на Народното събрание. Той добави, че не се интересува кой ще е съперникът на " Възраждане " на балотажа, тъй като " са ми идентични ".

Костадинов съобщи още, че на предишни избори " Възраждане " е пропагандирала да се гласоподава с машини, само че " когато машините са в ръцете на измамници, няма по какъв начин да имаме доверие,  сега ще гласуваме с хартия, изрично ".

Във връзка с това дали ръководителят на ДАНС  Пламен Тончев  трябва да подаде оставка поради случая с изгонването на съветските свещеници, Костадинов съобщи, че оставка не е потребност, тъй като " каквото и да пристигна, то ще е по-лошо от това, което е сега ".

Лидерът на " Възраждане " се обяви  срещу концепцията за промяна на службите  и обединение на цивилното и военното разузнаване. " Това не е промяна, а се прави, с цел да се махне един неуместен човек. Тези служби би трябвало да бъдат разнообразни и обособени ", сподели той.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР