Възраждане ще настоява паметникът на американските летци, които са допринесли

...
Възраждане ще настоява паметникът на американските летци, които са допринесли
Коментари Харесай

"Възраждане“ иска премахването на паметника на американските летци

„ Възраждане " ще упорства паметникът на американските летци, които са съдействали само за гибелта на спокойно българско население през Втората международна война да бъде демонтиран. Наличието на този монумент на българска земя е срам за ръководещите страната ни, тъй като той е във прослава на тези, които са отговорни за убийството на българско население.
От 18 октомври 1943 до 17 април 1944 англо-американците убиват 4208 българи, раняват тежко още 4744 българи и унищожават или повреждат 12 657 здания (вкл. Народното събрание), причинявайки вреди за милиарди левове. Убитите българи са единствено дами, деца и старци - мирни почтени поданици. В боевете умират и десетки български военни водачи, които с живота си пазят небето над България.

Днес в град София наоколо до Посолството, което сега ръководи страната ни посредством марионетен кабинет, който показва за български има повдигнат монумент на американските летци, на убийците на нашите воин и на мирното ни население.

В духа на зараждащите се настроения в някои кръгове на българското общество, които служат на американския си стопанин и заблуждават публичното мнение, че паметниците ни би трябвало да се отстраняват или реалокират, „ Възраждане " упорства паметникът на американските летци да бъде демонтиран.
Този монумент няма място в София, в случай че американските дипломати желаят дано го вземат и да го занесат на тяхната земя.

На всички ръководещи подсещаме, че интензивно организираме наряди от граждани-доброволци, с които дружно ще пазим паметника на Съветската войска. Армия, която не убива нито един българин за разлика от англо-американската войска, която убива почтени жертви - деца, дами и старци. За децата пуска бомби под формата на детски играчки и тези от тях, които не са убити вечно са осакатени.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР