Възраждане ще издигнат собствени кандидати за шефове на и Сметната

...
Възраждане ще издигнат собствени кандидати за шефове на и Сметната
Коментари Харесай

Възраждане ще предложи шеф на БНБ

" Възраждане " ще повдигнат лични претенденти за шефове на и Сметната палата . От партията към момента не афишират номинациите си.

Това стана ясно от брифинг на водача на Възраждане Костадин Костадинов в Народното събрание. В по-голямата си част брифингът бе отдаден на коментар на останалите политически сили и по-специално на ПП/ДБ, като Костадин Костадинов предвижда неотдавнашен и предупреден завършек на кабинета " Денков ".

" Поводът за брифинга е безусловно невижданата обстановка, на която ставаме очевидци сега, която граничи с политическата шизофрения. За първи път в историята ставаме очевидци ръководещият страната политически индивид да избяга от работа ", разяснява Костадинов на брифинг в коридорите на Народното събрание.
 Депутатите одобриха разпоредбите за избор на шефовете на Сметната палата, Българска народна банка и НЗОК
Депутатите одобриха разпоредбите за избор на шефовете на Сметната палата, Българска народна банка и НЗОК

При игра с падащи кворуми и болшинства

И предложи на ПП/ДБ - най-добре било да се откажат от ръководството на страната, защото явно не ставали за тази работа.

" Очевидно е, че ( Политическа партия са сложен) като един заслон за към този момент съединеното болшинство сред ГЕРБ и Движение за права и свободи. Което, апропо, се снабдява с някои плаващи сътрудници понякога от страна на личните народни представители на ПП/ДБ, които от време на време гласоподават с ГЕРБ и Движение за права и свободи. Ако те през днешния ден бяха в залата, предложенията на ГЕРБ за гласувания за представители в Сметната палата и Българска народна банка, нямаше да бъдат признати. С излизането си от зала ПП/ДБ помогнаха на ГЕРБ и Движение за права и свободи. "

Партийният водач уточни - " Както казахме още в самото начало - това държавно управление е обречено, то ще извърши няколко задания, което към този момент се случва. Опитва се да разчисти пътя на ГЕРБ за закрепване на позициите им в ръководството, тъй като тези позиции, за които би трябвало да бъдат определени нови лица, са заети от хора на ГЕРБ ", отговори на въпрос на News.bg Костадин Костадинов.
 Костадинов: Не участваме в плаващи болшинства, Петков да потърси психиатър
Костадинов: Не участваме в плаващи болшинства, Петков да потърси психиатър

Политическата рецесия не се реши, а се задълбочава
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР