Възраждане ще даде 10-14 дни на управляващите за решение за

...
Възраждане ще даде 10-14 дни на управляващите за решение за
Коментари Харесай

Костадинов: Ако не махнат зеления сертификат, ще влезем и в Министерския съвет

" Възраждане " ще даде 10-14 дни на ръководещите за решение за зеления документ на диалозите при премиера. " Това разгласи ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов. Той още веднъж направи живо включване от вкъщи си в своя Фейсбук профил, оповестяват от " Евроком ".

" Министър-председателят Кирил Петков съобщи, че в петък, когато му изтече карантината - необичайно, че моята изтича в неделя, неговата - в петък, ще предложения представители на протестиращите, тоест на " Възраждане " да стартират диалози. Оттам насетне на тези диалози ние ще дадем 10, 12, 14 дни период, в който да се сътвори работна група и тя да излезе с решение ", сподели Костадинов.

" В рамките на 10-14 дни да се излезе с дефинитивно решение, което да бъде за премахването на зеления документ или за запазването му, естествено ние считаме, че решението ще би трябвало да бъде в интерес на унищожаване на зеления документ ", сподели Костадинов.

Според него в обстановката към ръководителя на Народното събрание Никола Минчев, който е с COVID-19, се е видяло, че зеленият документ не пази.

" Истинската причина да има зелен документ е, че той принуждава хората да се имунизират ", сподели Костадинов.

Той счита, че идната стъпка след зеления документ ще бъде въвеждането на наложителна имунизация.

" Ние ще настояваме зеленият документ да бъде отстранен и, в случай че някой си мисли, че ще се откажем от тази наша битка, значи не познава нито мен, нито " Възраждане ". Ако ръководещите откажат да се съобразят, ще има нов митинг. На идващия митинг, аз ви подсигурявам, ще влезем освен в Народното събрание, само че и в Министерски съвет, в случай че се наложи ", даде обещание Костадинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР