"Възраждане" ще даде 10-14 дни на управляващите за решение за

...
"Възраждане" ще даде 10-14 дни на управляващите за решение за
Коментари Харесай

Костадинов: Остане ли зеленият сертификат ще влезем не само в парламента, но и в Министерския съвет

"Възраждане " ще даде 10-14 дни на ръководещите за решение за зеления документ на диалозите при премиера, разгласи ръководителят на "Възраждане " Костадин Костадинов във видео във фейсбук за идните дейности след вчерашния митинг против зеления документ.
"Министър-председателят Кирил Петков съобщи, че в петък, когато му изтече карантината - необичайно, че моята изтича в неделя, неговата - в петък, ще предложения представители на протестиращите, тоест на "Възраждане " да стартират диалози. Оттам насетне на тези диалози ние ще дадем 10, 12, 14 дни период, в който да се сътвори работна група и тя да излезе с решение ", добави Костадинов. По думите му няма потребност от огромно умуване.
"В рамките на 10-14 дни да се излезе с дефинитивно решение, което да бъде за премахването на зеления документ или за запазването му, естествено ние считаме, че решението ще би трябвало да бъде в интерес на унищожаване на зеления документ ", сподели Костадинов. Той разяснява, че в обстановката към ръководителя на Народното събрание Никола Минчев, който е с COVID-19, се е видяло, че зеленият документ не пази.
"Истинската причина да има зелен документ е, че той принуждава хората да се имунизират ", съобщи Костадин Костадинов. По думите му, това е предпоследната крачка преди въвеждането на наложителната имунизация.
Председателят на "Възраждане " разяснява, че идващото нещо, което ще желаят да създадат ръководещите поради поетия общностен ангажимент, е да вкарат наложителна имунизация, освен за възрастни, само че и за деца, и оттова насетне бустери през няколко месеца.
"Ние ще настояваме зеленият документ да бъде отстранен и, в случай че някой си мисли, че ще се откажем от тази наша битка, значи не познава нито мен, нито "Възраждане ". Ако ръководещите откажат да се съобразят, ще има нов митинг. На идващия митинг, аз ви подсигурявам, ще влезем освен в Народно събрание, само че и в Министерски съвет, в случай че се наложи ", добави Костадинов.


Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР