Възраждане ще даде 10-14 дни на управляващите за решение за

...
Възраждане ще даде 10-14 дни на управляващите за решение за
Коментари Харесай

Костадинов отсече: Ако не отпадне зеленият сертификат, влиза...

" Възраждане " ще даде 10-14 дни на ръководещите за решение за зеления документ на диалозите при премиера . Това разгласи ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов във видео във Facebook за идните дейности след вчерашния митинг против зеления документ.

" Министър-председателят Кирил Петков съобщи, че в петък, когато му изтече карантината - необичайно, че моята изтича в неделя, неговата - в петък, ще предложения представители на протестиращите, тоест на " Възраждане " да стартират диалози. Оттам насетне на тези диалози ние ще дадем 10, 12, 14 дни период, в който да се сътвори работна група и тя да излезе с решение ", добави Костадинов.



По думите му няма потребност от огромно умуване . " В рамките на 10-14 дни да се излезе с дефинитивно решение, което да бъде за премахването на зеления документ или за запазването му, естествено ние считаме, че решението ще би трябвало да бъде в интерес на унищожаване на зеления документ ", сподели Костадинов. Той разяснява, че в обстановката към ръководителя на Народното събрание Никола Минчев, който е с COVID-19, се е видяло, че зеленият документ не пази.
" Истинската причина да има зелен документ е, че той принуждава хората да се имунизират ", съобщи Костадин Костадинов. По думите му, това е предпоследната крачка преди въвеждането на наложителната имунизация .

Председателят на " Възраждане " разяснява, че идващото нещо, което ще желаят да създадат ръководещите поради поетия общностен ангажимент, е да вкарат наложителна имунизация, освен за възрастни, само че и за деца, и оттова насетне бустери през няколко месеца .

" Ние ще настояваме зеленият документ да бъде отстранен и, в случай че някой си мисли, че ще се откажем от тази наша битка, значи не познава нито мен, нито " Възраждане ". Ако ръководещите откажат да се съобразят, ще има нов митинг. На идващия митинг, аз ви подсигурявам, ще влезем освен в Народно събрание, само че и в Министерски съвет, в случай че се наложи , добави Костадинов. Свързани вести Ицо Хацарта изригна против "Възраждане ", назова ги "шепа нещастни фашисти " ВИДЕО Министър Сербезова: Зеленият документ не е форма на дискриминация, а отговорност
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР