Възраждане се утвърди като трета политическа сила в България. В

...
Възраждане се утвърди като трета политическа сила в България. В
Коментари Харесай

Коста Стоянов, "Възраждане": Нямаме време за губене - нашата мисия е да изведем България от кризата

" Възраждане " се утвърди като трета политическа мощ в България. В 3 МИР Варна имаме също трети резултат със 17, 35 %, или казано другояче за нас са дали своят вот 27 872 индивида. В град Бяла сме първа политическа мощ, а в община Бяла сме втора с 21,92%. Това може би е най-хубавият резултат на " Възраждане " в цялата страна. В община Аксаково също сме втора политическа мощ. Имаме растеж на всички места и това е единствено началото. Такъв разбор на изборите от 2 април направи националният представител от " Възраждане " Коста Стоянов на среща с жители въвВарна.

Той уточни, че за 2 години партията има съществено нарастване на гласоподавателите си, което се дължи на поредната политика на " Възраждане ", само че най-много на това, че обещанията, които са поети към хората, се съблюдават.

Коста Стоянов уточни, че когато има предпочитание, има и метод. Той даде за образец проблемите във варненския квартал " Максуда ", където в продължение на две години се изливат фекални води. Само за седмица, след извършени диалози от страна на Коста Стоянов от " Възраждане " с виновните институции - казусът към този момент се отстранява.

" Сега, несъмнено, всеки се пробва да " яхне " вълната, само че хората са наясно, че единствено с говорене не става, а би трябвало и работа. А това, че някой сякаш е приказвал, по никакъв метод не реши тази назряваща екокатастрофа. Необходимо беше да се проведат експертни диалози, точно това направихме и резултатите са забележими! ", разяснява Стоянов.

Той разяснява и политическите позиции на партията по значими за страната ни въпроси

" Ние не влизаме в безпринципни обединения и за нас властта не е самоцел. Нашата съществена упоритост е самостоятелна България, която сама кове своето бъдеще, и решенията за живота ни се взимат от нас самите - българските жители, а не в непознати посолства. Ясно е, че до момента в който подвластен от непознати ползи - рецесията ще се задълбочава. Говорят за инфлация, само че няма никакви действителни дейности за преодоляването ѝ. Народът обеднява с всеки минал ден, само че с изключение на едно политиканстване от страна на другите политически сили, друго не се случва. " Възраждане " предложи икономическа стратегия, чийто фокус е ориентиран към отбрана на националните ползи посредством поддръжка на националната стопанска система, в това число и посредством използване на правилото на обществена отговорност на страната. Предложихме да се понижат бюджетните разноски за административни цели. Най-важното - предложихме поддръжка за родното произвеждане или точно българските производители да могат да осъществят 100% от продукцията си в питателните вериги. Но нищо от това няма да се случи, до момента в който България угажда на Европейския съюз и не отстояваме правото си да сме равнопоставен член на това " семейство ". И дано е ясно, че до момента в който одобряваме всяко едно решение на Европейския съюз - безрезервно и покорно, ще живеем още по-бедно. Говорят ни за изгодите от еврото, а в това време хората гладуват. България ще загуби целия си паричен суверенитет. Управляващите в последните години желаят да се откажем вечно от правото сами да дефинираме паричната си политика. Това бе и повода " Възраждане " да се разгласи срещу приемането на еврото в България, тъй като влизането ни в еврозоната значи единствено едно нещо - бедност и емиграция. ", сподели още Коста Стоянов.

Той очерта и главните цели, върху които ще работи в 49 Народно заседание.

" Засега никой не знае дали изобщо ще се образува държавно управление, само че ние сме определени да пазиме ползите на нашите сънародници. Лично аз ще се концентрирам интензивно върху инфраструктурата, която в последните години е оставена на самотек. Като депутат от Варна съм обиколил всички общини и изрично мога да заявя, че ситуацията е неприятно, в действителност неприятно. Възнамерявам да задам въпроси към министъра на районното развиване по кое време най-сетне ще стартира ремонт на Дюлинския проход, тъй като това е извънредно значима пътна артерия, изключително когато сме на прага на летния сезон. ", уточни Коста Стоянов.

Той добави, че ще работи интензивно и за реализирането на значими за Варна планове и тяхното ускорение, като даде за образец Водния цикъл на морската столица.

" Още от предходната година приказвам по този въпрос. Ако община Варна се забави с реализацията на този план - ще бъдат изгубени милиони левове. Ще направя всичко допустимо това да не се случи, само че и доста се надявам общинската администрация най-сетне да се засилва и да не се оправдава, а да работи ", безапелационен бе националният представител от " Възраждане ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР