Възраждане се противопостави на плана за въвеждане на еврото като

...
Възраждане се противопостави на плана за въвеждане на еврото като
Коментари Харесай

Възраждане твърдо против приемането на еврото

Възраждане се опълчи на проекта за въвеждане на еврото като публична валута , написа " 24 часа ". От партията настояват, че към този момент четири години поредно пазят тази позиция с причини, доказани от бащата на Валутния ръб Стив Ханке.

От партията на Костадин Костадинов са на мнение, че въвеждането на еврото ще отстрани финансовия ни суверенитет като унищожи българския лев . Възраждане настояват, че двете служебни държавни управления на Стефан Янев са стартирали процедурата за приемане на еврото без да имат това право и без да се допитат до българския народ.

От партията акцентират, че България е на последно място по приходи в Европейския съюз, а в страната ни е регистрирана рекордна инфлация, в каквато " гори " и самата еврозона. Смяната на българския лев с евро в подобен миг би била самоубийствена. Тя ще докара до още по-голямо обедняване на българина, което към този момент ще е застрашаващо живота и здравето му, тъй като огромна част от хората живеят на виталния най-малко.

Решението на ръководещите да вкарат еврото небрежно, безогледно и без допитване до народа е рисково, отечеството ни е в заплаха и ние като народ сме длъжни да спасим българския лев, с цел да оцелеем, споделят още от " Възраждане ".
 При 20% инфлация няма по какъв начин да влезем в еврозоната, безапелационен е Борисов
При 20% инфлация няма по какъв начин да влезем в еврозоната, безапелационен е Борисов

Той квалифицира актуализацията на бюджета с нови заеми като " популистки ход "

Парламентарната група стартира събиране на подписи за иницииране на референдум за въвеждане на еврото. За задачата е нужно събирането на 48 подписа.

От партията обявиха, че са подготвени с дейности да защитят българския лев, в случай че не получат поддръжка от останалите парламентарни групи.

Възраждане са на мнение, че държавното управление напълно скоро ще стартира м ощна пропагандна акция в поддръжка на еврото. Според партията това цели да ни раздели, да ни настрои един против различен по тематиката, да ни унищожи като народ и страна и да ни направи още по-зависими от западния свят.

Припомняме, че в края на предходната седмица в страната. Целта е това да се случи от 1 януари 2024 година, в случай че страната ни покрие всички нужни критерии.
 Мирчев изумен от несъгласието на проекта за приемане на еврото
Мирчев изумен от несъгласието на проекта за приемане на еврото

На експертните препоръки съдружните сътрудници решили проектът да влезе в МС
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР