“Възраждане са скритата патерица на ГЕРБ., когато трябва да се

...
“Възраждане са скритата патерица на ГЕРБ., когато трябва да се
Коментари Харесай

Елена Гунчева-Гривова:”Възраждане” са скритата патерица на ГЕРБ

“Възраждане ” са скритата патерица на ГЕРБ., когато би трябвало да се гласоподава значимо решение. Като да вземем за пример изборът на подуправител на НЗОК. Кандидатурата е на ГЕРБ, а Мавров се поддържа и от Движение за права и свободи. ” Това написа във фейсбук  бившият народен представител от ” Възраждане ” Елена Гунчева-Гривова.

“При самото гласоподаване, четирима депутати от Възраждане са дали своят вот срещу, а останалите не са взели участие в гласуването, като по този метод са обезпечили кворум за избора. И да обясня на наивните простаци, които им имат вяра – нито едно гласоподаване не минава без експлицитното напътствие на Костадинов по какъв начин да се гласоподава ”, написа още тя.

Safenews разгласява текста без редакторска интервенция:

Възраждане още веднъж подпира ГЕРБ
Както към този момент на мнозина им стана ясно, Възраждане са скритата патерица на ГЕРБ, когато би трябвало да се гласоподава значимо решение. Като да вземем за пример изборът на подуправител на НЗОК. Кандидатурата е на ГЕРБ, а Мавров се поддържа и от Движение за права и свободи. Точката за избор на подуправител беше импортирана ИЗВЪНРЕДНО и се реши да се гласоподава през днешния ден и с гласовете на Възраждане, които са наясно, че това е единствена кандидатура и то на ГЕРБ. Явно им е напън да бъде определен. При самото гласоподаване, четирима депутати от Възраждане са дали своят вот срещу, а останалите не са взели участие в гласуването, като по този метод са обезпечили кворум за избора. И да обясня на наивните простаци, които им имат вяра – нито едно гласоподаване не минава без експлицитното напътствие на Костадинов по какъв начин да се гласоподава. Имало е случаи по мое време в Народното събрание да споделя примерно трима да гласоподават срещу, а трима за, другите да се въздържат. Няма метод някой да гласоподава без утвърждението и наставлението на Костадинов. Тоест – още веднъж гнусна, мазна игра с кворума в интерес на ГЕРБ! Вече пишман патриотите стават толкоз транспарантни и гнусни, че стартирам да се колебая дали въобще ще влязат в идващия парламент, в случай че ГЕРБ не им подмятат гласове. Елена Гунчева-Гривова

 

“Възраждане ” са скритата патерица на ГЕРБ

Проф. Момчил Мавров беше определен за подуправител на Националната здравноосигурителна каса. Той е номинация на ПГ на ГЕРБ-СДС. Точката беше включена в дневния ред след предложение от ръководителя на Народното събрание Росен Желязков.

“За ” проф. Мавров гласоподаваха от ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи

“Против ” бяха ПП-ДБ, Българска социалистическа партия, както и четирима депутати от “Възраждане ”. Останалите депутати от “Възраждане ” и Има Такъв Народ не гласоподаваха.

Мандатът на подуправителя е до 30 ноември 2028 г, напомня Safenews.

Номинацията провокира спор в пленарната зала, който продължи близо три часа.

След гласуването и избирането на проф. Момчил Мавров на поста подуправител на НЗОК се стигна и до физическа кавга сред народните представители. От “Възраждане ” налетяха на пердах на сътрудниците си от “Продължаваме смяната – Демократична България ”.

Отново обиди и спор в Народното събрание!

Наказание забележка отнесе депутатът от “Има подобен народ ” Тошко Йорданов поради обиди към Кирил Петков от трибуната в Народното събрание.

По време на дебата за избор на подуправител на здравната каса Тошко Йорданов напомни, че Кирил Петков бе дал декларация, че е само български жител, с цел да стане министър, а в следствие се бе оказало, че към момента не е освободен от канадското си поданство.

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР