Възраждане“ са патерица на ГЕРБ, която се вади от чекмеджето,

...
Възраждане“ са патерица на ГЕРБ, която се вади от чекмеджето,
Коментари Харесай

БСП нападна „Възраждане“: Тези, които направиха политическа кариера, говорейки, че са партия срещу НАТО, станаха част от евроатлантическата коалиция


„ Възраждане “ са патерица на ГЕРБ, която се вади от чекмеджето, когато ГЕРБ закъсат за гласове, съобщи Александър Симов

Българска социалистическа партия упрекнаха „ Възраждане “, че към този момент са част от евроатлантическата коалиция дружно с ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи и „ ИТН “.

„ Гледам, че от няколко дни по малките екрани непрекъснато шестват хора, които стартират да приказват за евроатлантическа коалиция в бъдещето, желая да ви осведомявам, че от през вчерашния ден в действителност евроатлантическата коалиция в този парламент се разшири. Тя се състои от ГЕРБ-СДС, Движение за права и свободи, „ ИТН “ и „ Възраждане “. „ Възраждане “ през вчерашния ден поддържаха ратификацията, допълнението и изменението на контракта за самолетите F-16 “, съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание депутатът от Българска социалистическа партия Александър Симов.

„ Тези, които направиха политическа кариера, говорейки, че са партия против НАТО, говорейки, че мислят за ползите на народа, в действителност станаха част от евроатлантическата коалиция. Те демонстрираха, че са партия на интереса, на персоналното его на един водач и на нищо повече, тъй като ще видите, че са подкрепили този контракт “, уточни Симов.

„ Всичките приказки, всичките обети, че те защ
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР