Възраждане отказва да отиде на срещата с кандидат-премиера на ГЕРБ

...
Възраждане отказва да отиде на срещата с кандидат-премиера на ГЕРБ
Коментари Харесай

Възраждане отказва среща с проф. Габровски

" Възраждане " отхвърля да отиде на срещата с кандидат-премиера на ГЕРБ проф. Николай Габровски, няма да подкрепи и проектокабинета. Това съобщи в коридорите на Народното събрание водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов. Като причина за отхвърли той посочи, че с ГЕРБ-СДС имат съществени вътрешно и външнополитически разлики по съществени политически въпроси.

Костадинов уточни, че измежду тези разминавания сред двете партии са референдумът за участието ни в еврозоната и приемането на еврото, закупуването на нови осем изтребителя F-16, даване на българско въоръжение гратис на Украйна и вкарването на американско нуклеарно гориво. " Ако ние имаме разминаване по такива крупни въпроси, няма какво да приказваме по другите. Ще му пратя необорим отвод и няма да отидем на тази среща ", добави Костадинов. 

" Единственото държавно управление, което ще подкрепим, е държавно управление с мандат на " Възраждане ". Ние сме подготвени с план за кабинет и желаеме третия мандат за нас ", сподели Костадинов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР