Възраждане обявиха война на учителите! Искат да ги вкарат в

...
Възраждане обявиха война на учителите! Искат да ги вкарат в
Коментари Харесай

Сабрутев призовава учителите да покажат среден пръст на Възраждане: Костадинов иска да ви прати в Белене

" Възраждане " оповестиха война на учителите! Искат да ги вкарат в " Белене "! Зад обявата на #Възраждане седи персонално Костадин Костадинов. Той е човекЪТ, който желае да прати учителите ни в концлагери. Това написа във " Facebook " Венко Сабрутев от " Продължаваме Промяната ".

" Време е учителите да осъзнаят каква е разликата сред нас (ПП-ДБ) и " Възраждане " и да ни поддържат на идните избори: Ние се борихме за нарастване на заплатите на учителите и непедагогическия личен състав в учебните заведения, детските градини и яслите И УСПЯХМЕ. Увеличихме ги. Гласувахме почитание на наетите в областта на образованието. Аз персонално съм основател за повишение на заплатите им ", напомня той.

" Ние работим за връщане на престижа на учителската специалност. Да върнем уважението към тази свята специалност! Сега фашистите от " Възраждане " обявиха, че желаят да вкарат учителите в " Белене ". Гнусно и неприемливо. Надявам се, че всички учители, които гласувахте за " Възраждане " на предходните избори ще им покажете междинен пръст! Ще им покажете, че НЕ заслужавате " Белене ". Че заслужавате почитание от страната за грижите, които поставят за децата на България! ", написа още Сабрутев.

" Майната им на малоумниците от фашистката партия " Възраждане ". Да я пратим в забвението. При Волен Сидеров и всички други гнусари ", добавя политикът. 

" Изказвам признателност към учителите и непедагогическия личен състав в учебните заведения, детските градини и яслите. Благодаря ви за труда, който полагате, с цел да може нашите деца да порастват образовани и да печелят медали по олимпиадите ", написа още той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР