“Възраждане обявиха, че ако има редовно правителство те ще призоват

...
“Възраждане обявиха, че ако има редовно правителство те ще призоват
Коментари Харесай

Явор Божанков: “Възраждане” искат да наложат със сила дневен ред

“Възраждане оповестиха, че в случай че има постоянно държавно управление те ще призоват хората да влязат тук, т.е. заплашват с принуждение, споделят кой и по кое време ще се изрича. Трябва да се мисли по какъв начин да се реагира редовно против такива хора, тъй като те желаят да наложат със мощ дневен ред, това няма да се случи в свободна европейска страна в 21 век”.

Това съобщи депутатът от ПП-ДБ Явор Божанков.

“Аз съм определен от парламентарна група с над 600 000 гласа, Конституцията е идентична за всички, никой не е над закона и правата на всеки един свършват там, където стартират правата на друг”, акцентира той.

Депутатът разяснява и кандидатурата на Пеевски за член на парламентарната комисия по конституционни въпроси:

“В случая тъкмо тази фигура е прекомерно натоварена с отрицателна страст от митинги, от предходни процеси и по тази причина не я подкрепихме”.

“От друга страна от Възраждане ни нападнаха, а ние сме безупречни, гласувахме против това решение, само че те бяха тези, които с помощта на техния отвод за гласоподават, в действителност решението мина. Те говореха едно, друго стана. Това беше и моята процедура, аз желаех да обясня своя избор и да кажа за какво това решение мина и каква е ролята на Възраждане, само че те се пробваха да ме спрат”, добави Божанков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР