Възраждане обмисля да покани на тържественото откриване на 48-ото Народно

...
Възраждане обмисля да покани на тържественото откриване на 48-ото Народно
Коментари Харесай

Възраждане обмисля да покани Митрофанова на първото заседание на НС

" Възраждане " обмисля да предложения на тържественото разкриване на 48-ото Народно заседание посланиците на Русия и Беларус. 

" Това е методът да бъде спазено интернационалното право, което беше погазено от вчерашното решение ", сподели пред публицисти Костадин Костадинов. 

Според водача на " Възраждане " здравият разсъдък ще надделее и Зеленски няма да бъде изслушан в Народното събрание. " Ако въпреки всичко решат да създадат това нещо, ние на свои ред ще поканим съветския и беларуския дипломат и ще се провали първото съвещание на Народното събрание ", добави той и посочи, че всяка парламентарна група има право да предложения да пет лица. 

" Хората ни питат, за какво се занимаваме с проблемите на Украйна и по кое време ще се занимаваме с проблемите на България ", посочи Костадинов. 

" Темповете на инфантилизация и дебилизация се движат с неповторимо бърза скорост. Какво ще е идващото нещо, което можем да чакаме? Може би да закичим Народното събрание с украински флагове, може би ГЕРБ, Политическа партия, Демократична България ще украинския химн или може би ще дойдат с жълто-сини костюми. Това към този момент е цялостен цирк и е обидно за институцията Народно заседание ", установи той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР