Възраждане няма да участва в преговори за създаване на предизборна

...
Възраждане няма да участва в преговори за създаване на предизборна
Коментари Харесай

Възраждане отказва преговори с ВМРО и НФСБ за предизборна коалиция

" Възраждане " няма да взе участие в договаряния за основаване на предизборна коалиция с Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ. Това разгласи водачът на партията Костадин Костадинов пред БНР.

" Получихме такава покана. Нашата позиция, тя е кардинална, ние е декларирахме незабавно след изборите - няма по какъв начин да водим договаряния с хора, които към момента ръководят страната. Красимир Каракачанов към сегашния миг е министър на защитата ", сподели той.

" Това са хора, които компрометираха концепцията на българския шовинизъм и национализъм, и хора, които трансфораха думата национализъм в мръсна дума ", добави водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

Днес се чака да стартират договаряния сред партиите в патриотичното пространство за общо явяване на идващите парламентарни избори. Разговори ще се водят сред Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ и партия КОД.

Миналата седмица водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов удостовери, че от 10 май ще стартират диалози за общо явяване на предварителните парламентарни избори с партията на Валери Симеонов НФСБ и групировката на Петър Москов КОД.

На 4 април някогашните съдружни сътрудници от " Обединени патриоти " Вътрешна македонска революционна организация и " Атака " се явиха поотделно, а НФСБ в коалиция с " Воля ". Всички те останаха отвън 45-ия парламент.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР