Възраждане ни казаха какви неща са им предлагани, след като

...
Възраждане ни казаха какви неща са им предлагани, след като
Коментари Харесай

Атанасова: Бяхме шокирани от това, което колегите от "Възраждане" ни разказаха какво им е предлагано, след като правителството падна

" Възраждане " ни споделиха какви неща са им предлагани, откакто държавното управление падна поради избор на съмнение. Това сподели пред публицисти Десислава Атанасова от ГЕРБ, съобщи кореспондент на " Фокус ".

Оттук нататък е неотложно да сложим към този момент на масата разискването въобще на въпроса за възможна структура, можем да поканим всички още веднъж, за следващ път да споделим отговорността, добави Атанасова. " Това, че ние сме първи, неведнъж сме казвали, е по волята на българските жители. Те са натоварили с отговорност и останалите политически партии. Ако някой надменно не разчита вота на българите, че никой не може да бъде самодостатъчен, че никой не е претрупан с мандат от 121 гласа, с цел да ръководи, то съгласно мен, бърка за мъдростта на българския народ ".

Това, от което бяхме шокирани е, че сътрудниците от Възраждане ни обясниха какво им е предлагано, когато държавното управление падна поради избор на съмнение, изясни Атанасова.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР