Възраждане издига скандалният следовател Бойко Атанасов за шеф на КПКОНПИ.

...
Възраждане издига скандалният следовател Бойко Атанасов за шеф на КПКОНПИ.
Коментари Харесай

Копейкин издига скандалния следовател Бойко Атанасов за шеф на КПКОНПИ

" Възраждане " издига скандалният следовател Бойко Атанасов за началник на КПКОНПИ. Това се разбра от брифинг на партията в Народно събрание. " Бойко Атанасов е претендентът на Възраждане за КПКОНПИ. Той е човек, потвърдил с каузи, че е човек който не прави комромиси и може да смачка гръбнака на корупцията ", сподели проруският " националист " Костадинов.

" Към мен не са поставяни условия, в предишното са отправяни, по тази причина не съм се съгласявал за вдишване на задължения. В момента няма битка с корупцията по високите етажи на властта. Замазват се сигналите, дружно с прокуратурата, а КПКОНПИ може да пресече огромна част от корупцията. Трябва политическа воля, която сега отсъства. Мина време от напускането за Цацаров, едвам оня ден се заприказва за КПКОНПИ, когато имаше проблем с болшинството ", сподели Атанасов.

Костадинов добави, че не е редно министър председател да номинира ръководител на тази коалиция. " Рашков е доста добър министър, само че няма по какъв начин да бъде препоръчан от същото това ръководство за ръководител на комисията. Председателят на КПКОНПИ би трябвало да е равно далечен от всички политически сили ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР