“Възраждане иска касиране на резултатите за кмет и за общински

...
“Възраждане иска касиране на резултатите за кмет и за общински
Коментари Харесай

“Възраждане” иска касиране на резултатите за кмет и общински съветници в Монтана

“Възраждане ” желае анулиране на резултатите за кмет и за общински съветници в Монтана поради изборни нарушавания, оповестиха от пресцентъра на партията.
От политическата мощ, като се изключи че са подали сигнали в полицията за пазаруване и пласиране на гласове пред изборни секции в изборния ден, желаят от съда и анулиране на изборите, поради " шокиращите фрагменти на изборни нарушавания – като дописване на бюлетини и на превръщането на недействителни в действителни такива, отбелязване на преференции при броенето на бюлетините и други ", които фрагменти са обиколили цяла България в дните след първия тур.
Обявените от Общинската изборна комисия резултати за кмет и за общински съветници могат да бъдат оспорени, само в съда, по тази причина претендентът за кмет на Монтана Петър Петров подаде съответната тъжба в административния съд за оборване на изборите за кмет на общината, както и претендентът за общински консултант от “Възраждане ” Ивайло Иванов - за оборване на изборите за общински съветници. Делото следва да се прегледа в бързи периоди, показват от партията.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР