Възраждане е с най-много гласове сред българите, които са гласували в

...
Възраждане е с най-много гласове сред българите, които са гласували в
Коментари Харесай

Възраждане с най-много гласове сред българите в Русия

" Възраждане " е с най-вече гласове измежду българите, които са гласували в Русия. Вотовете там са общо 160. На второ място се подреждат Българска социалистическа партия с 33, а „ Продължаваме промяната “ компактно ги следва с 29, излиза наяве от данните на Централната изборна комисия, представени от " Топ Новини ".

" Възраждане " са безспорни водачи в секцията в Москва - със 120 гласа. Българска социалистическа партия събират 24 гласа, а на трето място са Политическа партия - със 17. В Москва за „ Русофили за възобновление на Отечеството “ са дали своят вот 13 души, а Демократична България и ГЕРБ получават по 9 гласа.

Избирателната интензивност в Екатеринбург е била по-ниска от тази в Москва. В последна сметка „ Възраждане “ са получили поддръжката на 14 гласоподаватели там, ГЕРБ и Българска социалистическа партия имат по три гласа, а „ Русофилите “ са с два гласа, написа offnews.bg.

В Санкт Петербург за „ Възраждане “ са дали своят вот 26 души. Политическа партия са на второ място с 12 гласа. „ Русофилите “ и Българска социалистическа партия взимат по 6 гласа, а след тях са ГЕРБ, Демократична България и „ Български напредък “ - с по три гласа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР