Възраждане доказаха, че могат да се ползват с доверието на

...
Възраждане доказаха, че могат да се ползват с доверието на
Коментари Харесай

Добромир Живков от Маркет линкс: ГЕРБ имат интерес да създадат работещо правителство


" Възраждане " потвърдиха, че могат да се употребяват с доверието на избран сегмент на българското общество. Всяка партия, нова, когато успее да влезе в Народното събрание, има естествено спомагателен електорален подтик и в този къс интервал на живот на предходния парламент, този феномен се разпростра. Това съобщи социологът от " Маркет линкс " Добромир Живков в ефира на БТВ в отговор на въпрос, че Българска социалистическа партия има съвсем идентичен резултат с " Възраждане ", които от предишните избори до момента съвсем са удвоили своите изборни проценти.

Но първия огромен въпрос, на който ще би трябвало да се получи отговор, е обвързван с спечелилия и по какъв начин биха подходили в сегашната обстановка, означи Живков. Той сподели, че вотът на съмнение към кабинета на Кирил Петков раздели политическите сили, а в този момент виждаме, че тези три партии, които завършиха в управническата коалиция, към момента декларират, че ще продължат в подобен формат, в какъвто завършиха в кабинета " Петков ". Това, обаче, наподобява, че не е допустимо въз основата на резултатите, разяснява социологът.

От друга страна, виждаме и водачът му Бойко Борисов да дават поръчки за по-широк формат на ръководство и да търсят поддръжката на партии. имат интерес както да отговорят на упованията на обществото, да основат работещо държавно управление, или да лидират този развой, само че и имат за цел да излязат от политическата изолираност, в която попаднаха, разяснява Добромир Живков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР