Възраждане“-Бургас. Снимка: Скрийншот от видео Днес ПП Възраждане“ представи листата си

...
Възраждане“-Бургас. Снимка: Скрийншот от видео
Днес ПП Възраждане“ представи листата си
Коментари Харесай

„Възраждане“ представи листата си за общински съветници в Бургас

„ Възраждане “-Бургас. Снимка: Скрийншот от видео

Днес Политическа партия „ Възраждане “ показа листата си с общински съветници в Бургас . Депутатът Цончо Ганев осведоми, че от „ Възраждане “ ще се явят независимо на идните локални избори и няма да взе участие в обединения. По думите му в листата за общински съветници няма гражданска квота , а всички са членове на партията, които са се потвърдили в специалността си . Ганчев уточни на конференцията:

„ Ще имаме цялостна листа за идните избори. Водач на листата ще е нашият претендент за кмет Тодор Ангелов. Втори в листата е Александър Койчев, учредителен секретар на „ Възраждане “-Бургас. Трети е Виктория Върбанова, зам.-председател на „ Възраждане “-Бургас. Четвърти е журналистът Мариян Иванов. Пети е икономистът Виолета Диянова. Шести е Мария Вълкова, седми е Драгомир Дончев, осми е Атанас Аврамов с висше военно обучение, девети е проектант Ирина Попкармезова, десети е Димитър Златев. “

„ Ускорен ритъм на вложенията в дребните обитаеми места, тъй като те изостават доста от развиването на Централната градска част “ , уточни цели си претендентът за общински консултант Александър Койчев . Другият кандидат-общински консултант – журналистът Мариян Иванов , сподели от своя страна:

„ Ще се боря за един по-зелен и по-чист Бургас, защото и това лято видяхме какво е ситуацията със сметопочистването и сметоизвозването. За един по-безопасен Бургас и по-удобен, отмерено развиване на кварталите. “

Можете да гледате цялата конференция във видеото :

Приоритетите на партията за идния локален избор е подобряването на икономическото развиване и повече вложения в по-малките обитаеми места на Бургас.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР